Baschetbalistii de la U Cluj au invins liderul



CSM CSU Oradea a suferit ieri cel de-al saptelea esec stagional. Formatia ros-albastra a fost depasita de U-Banca Transilvania Cluj, scor 87 la 85, intr-un meci contand pentru etapa a 27-a din sezonul regulat al Ligii Nationale de baschet masculin.
Partida desfasurata la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost extrem de disputata, fiind decisa la ultima faza de joc. Oradenii au avut initiativa pe tabela de marcaj din minutul 4 si pana in ultimul, insa au cedat dupa un final de joc in cadrul caruia nu au reusit sa inscrie din actiune in ultimele patru minute de joc efectiv, perioada in care au pus un singur punct pe tabela de marcaj.
Bihorenii au transformat de 14 ori de la mare distanta cu un procentaj de 64% la acest capitol. Replica nu a fost mai palida. U BT Cluj a inscris in 15 randuri de pe semicerc cu un procentaj de 60%. CSM Oradea ramane in fruntea clasamentului, cu 20 de victorii in 27 de partide, urmata chiar de rivalii de la Cluj si de Steaua.
Meciul dintre SCM-U Craiova si BC Mures se disputa azi, de la ora ora 17.00, iar CSU Sibiu si Steaua, se intalnesc luni, de la ora 18.00.

Comentarii