Universitatea Cluj a invins la fotbal FC Baia Mare

Universitatea Cluj a obtinut o victorie importanta in meciul disputat impotriva FC Baia Mare. Pe suprafata sintetica de joc de pe terenul Dan Anca, clujenii au castigat cu 1-0, gratie golului inscris inscris de fundasul Radu Crisan in minutul 72.
Meciul cu baimarenii a avut loc pe terenul sintetic de la baza „Dan Anca” si, mai obisnuiti cu aceasta suprafata, elevii lui Mihai Teja i-au luat tare pe adversari inca de la inceput. Dupa ce Butean a ratat o sansa mare in primele minute, sutul sau din unghi fiind scos de catre Ormenisan, Calcan, Ursu si Tarnovan l-au pus si ei la incercare pe portarul oaspetilor, fara succes insa. Baimarenii nu au contat in atac mai deloc in primele 45 de minute, partea a doua meciului incepand tot cu „U” mai decisa.
Eliminarea lui Straut, din minutul 70, a complicat lucrurile pentru vizitatori, imediat Radu Crisan reusind sa deschida scorul cu o reluare din centrul careului. Formatia lui Dorin Toma a incercat sa forteze egalarea pe final, insa portarul Universitatii, Bolboasa, nu a avut prea mari emotii decat la un sut centrare respins cu greu de sub bara.
Universitatea Cluj a acumulat 39 de puncte si inca mai spera, cu trei etape inainte de finalul sezonului regulat, la play-off desi sansele sunt infime. Clujenii sunt acum la patru puncte de locul sase, cu inca noua puncte ramase in joc pana la finalul sezonului regulat.
Urmatoarea etapa va avea loc miercuri, iar Universitatea Cluj a bifat deja trei puncte, dupa ce FC Caransebes s-a retras din campionat. La finalul saptamanii viitoare, Universitatea Cluj va primi vizita celor de la Metalul Resita.

Comentarii