Europenele de Gimnastica de la Cluj incep peste doua zile: program si reguli de conduita in sala


Campionatele Europene de Gimnastica Artistica din 2017 incep peste doua zile, miercuri, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Organizatorii au transmis mai multe recomandari cu privire la comportamentul spectatorilor pe durata intrecerilor care au loc intre 19-23 aprilie la Cluj.
Spectatorii sunt rugati sa se prezinte la Sala Polivalenta din timp, aceasta urmand sa fie deschisa cu doua ore inainte de desfasurarea competitiei si sa respecte regulile de control transmise de agentii de paza la fiecare dintre intrari.
Exista si o serie de obiecte si insemne pe care spectatorii nu au voie sa le introduca in sala. Astfel, „este interzis accesul cu urmatoarele categorii de obiecte: recipiente si corpuri dure (sticle, PETuri, bete), substante inflamabile (inclusiv deodorant, parfum), umbrele, arme de orice fel (inclusiv briceag)”. De asemeanea, „este interzis sa se introduca in arena sportiva inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afise, steaguri sau alte suporturi ce contin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu continut obscen sau care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica”, anunta oragnizatorii competitiei.
Campionatele Europene de Gimnastica Artistica de la Cluj vor avea urmatorul program: Miercuri 19 aprilie – Calificari masculin; Joi 20 aprilie – Calificari feminin; Vineri 21 aprilie – Finale individual compus, masculin si feminin; Sambata 22 aprilie – Finale pe aparate, masculin (sol, cal, inelee) si feminin (sarituri, paralele); Duminica 23 aprilie – Finale pe aparate, masculin (sarituri, paralele, bara) si feminin (barna, sol).

Comentarii