Retro Parada Primaverii 2017 sambata la Cluj


Ca in fiecare an asociatia Retromobil Club Romania organizeaza RETRO PARADA PRIMAVERII in 26 de orase din tara, anul acesta urmand a se va stabili probabil un nou record de participare.
Ca o mica avanpremiera a paradei, ieri mai mult de 20 de masini retro (foto), apartinand unor colectionari, au putut fi admirate la Cluj-Napoca, la o expozitie si o miniparada pe platoul din Piata Unirii. Clujenii au profitat de vremea frumoasa de afara si au venit in numar mare ca sa admire bijuteriile retro. Automobilele vor participa in 22 aprilie 2017, sambata, in Piata Unirii la parada propriu-zisa, intre orele 12.30-14.00, dupa ce vor fi fost prezentate in parcarea Cora intre 9.30-11.30.


Retromobil Club Romania, asociatia nationala a posesorilor si restauratorilor de vehicule istorice, a luat fiinta la Bucuresti in 1998. Membrii RCR detin peste 500 de vehicule istorice fabricate in perioada 1901-1981, restaurate si conservate in perfecta stare de functionare, sunt originale si intrunesc criteriile de atestare ale Federatiei Internationale a Vehiculelor Vechi. 

Comentarii