Cel mai mare festival al familiei din Romania, la Cluj


In perioada 1-4 iunie 2017, festivalul LollyBoom, aflat la a treia editie isi deschide portile pentru 4 zile garantate de relaxare, distractie si petrecerea timpului liber intr-un mod inedit. Programul va fi zilnic intre 10:00-21:00 in Parcul Central Simion Barnutiu, accesul fiind gratuit.
Festivalul se adreseaza publicului larg, tematica fiind diversificata pentru toate varstele. Peste 2000 de ateliere creative si educative pentru copii se vor desfasura pe perioada festivalului, iar participarea in cadrul acestora va fi posibila prin inscrierea pe pagina www.lollyboomfestival.com, in curand.
Bineinteles LollyBoom vine cu foarte multe surprize in ceea ce priveste petrecerea timpului de calitate alaturi de cei dragi. Spectacole de teatru, dans, muzica, concerte la scena, momente de magie, animatie, parada, tiroliene, tir cu arcul, photo-booth, diverse workshopuri, reprezinta o mica parte din activitatile la care sunteti invitati sa luati parte, iar in colaborare cu TIFF, proiectiile de film de cea mai buna calitate vor fi nelipsite. Prietenii LollyBoom sunt cei care vor asigura energia prin preparatele delicioase.
LollyBoom te asteapta sa-i treci pragul pentru super zile de distractie, creativitate, joaca, relaxare, momente de emotie alaturi de familie si prieteni. Bugetul pentru festival ti-l stabilesti chiar tu, cu mentiunea ca acesta poate sa inceapa de la zero lei. Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu energia si cu voia buna.

Comentarii