Festivalul Copilariei la Targul Produs de Cluj - surprize pentru cei mici


Asociatia ”Produs de Cluj” si Consiliul Judetean Cluj, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local al Municipiului Campia Turzii, vor organiza pe 1 iunie Festivalul Extraordinar al Copilariei cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Evenimentul va fi parte integranta a celei de-a patra editii a Targului Produs de Cluj, programat in intervalul 1 - 4 iunie la Campia Turzii.
Activitatile programate pentru aceasta ocazie se vor desfasura in Parcul Municipal (BERC) din localitate, cu incepere de la ora 11.00. Gandite special pentru cei mici, acestea vor include o multitudine de activitati, dar si surprize dulci, pe intreaga perioada a zilei, se arata intr-un comunicat de presa.
In parc, vor fi amenajate zone de distractie, zone recreative, unde copiii vor avea ocazia sa creeze primele lor opere de arta, sub atenta indrumare a membrilor Asociatiei Artistilor Plastici. De asemenea, cu participantii la ateliere vor avea ocazia sa ia lectii de arta culinara, dar si sa sculpteze in fructe si legume.
Pe perioada evenimentului, Asociatia Produs de Cluj a pregatit un spectacol de magie sustinut de Florin Suciu Buh, dar si o zona de face-painting.
In incinta parcului, Primaria municipiului Campia Turzii va amenaja si o zona expozitionala speciala, ,,MINICITY - oraselul in care cei mici vor fi cei mari", unde vor fi expuse diferite utilaje si tehnica din dotare (masina de pompieri, politie, ambulanta, elicopter, piese de artilerie etc.).
Participantii vor putea urmari demonstratii ale angajatilor Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Campia Turzii, Politia Municipiului Campia Turzii, Spitalul Municipal ,,Dr. Cornel Igna", Jandarmeria, Baza 71 Aeriana ,.Gen. Emanoil Ionescu" Campia Turzii, SC Domeniul Public SA Campia Turzii si SC Compania de Salubritate SA Campia Turzii.
Cel mai asteptat moment al zilei va fi, fara indoiala, „BUBBLELANDIA", un spectacol interactiv, in aer liber, cu baloane de sapun (demonstratii de Hand Made Bubble, concursuri si jocuri pentru copii: Ping-Pong, Baschet, Bungee-Jumping Bubble in Bubble, Fashion Bubble, SPA Bubble, Vanatoare si Tir, simfonie baloane uriase).
Pe toata durata targului, atmosfera va fi intretinuta de spectacolele artistice sustinute zilnic de ansambluri folclorice consacrate, dar si de tinere talente din Campia Turzii, precum si de cei mai indragiti solisti clujeni de muzica populara.

Comentarii