Tanara din Cluj, pe strada, dezbracata si drogata


O tanara din Cluj a fost surprinsa mergand dezbracata pe strada, in plina zi; ulterior, s-a aflat ca femeia era drogata.
Un videoclip cu o tanara, care defila goala pusca pe strada, ca si cum se afla pe podium, a facut deliciul internetului. Fata din Cluj s-a plimbat timp de 30 de minute dezbracata pe strada, dupa care a intrat intr-un hotel.
Potrivit informatiilor dezvaluite de sursa citata, tanara era drogata. S-a plimbat timp de 30 de minute prin cartierul Buna Ziua, din Cluj, apoi a intrat in Grand Hotel Italia, umbland si acolo, prin hotel, dezbracata.
Angajatii hotelului nu au sunat la Politie, ci au lasat-o pe tanara sa se manifeste. Din informatiile acestora, tanara avea momente de luciditate, in care izbucnea in plans si se intreba de ce este dezbracata.
„Atingeti-ma pe p..., ca imi place”, dupa care iar plangea si nu intelegea de ce a ajuns acolo, precizeaza angajatii hotelului.
Deocamdata nu a fost demarata nicio ancheta in acest caz si nu se cunosc infomatii suplimentare despre tanara teribilista.

Comentarii