Music Outdoor eXperience a ajuns la a sasea editie


Azi incepe pe platoul de la Valea Draganului, judetul Cluj, a 6-a editie Music Outdoor Experience (MOX), un festival ca o excursie cu 2.000 de prieteni la munte, primul festival cu obiectiv turistic din Romania care si-a propus sa combine un eveniment de muzica cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagane, ateliere, waterslide, apusuri la 1000+ m altitudine, competitii, aer curat, distractie si voie buna, si asta a si facut.
Organizatorii descriu experienta ca o adevarata aventura in mijlocul naturii, o ocazie perfecta pentru a scapa de agitatia urbana si a te relaxa departe de toate bagajele cotidiene.
Cu rucsacul in spate, cortul, sacul de dormit si izolirul, sunt asteptati aproximativ 6.000 de participanti pe perioada celor 4 zile si 3 nopti de aer curat de munte.
Pentru prima oara in 6 ani vor urca pe cele doua scene si artisti de talie internationala, precum Jade, Coppa, Kryptomedic, Mazde. Line-up-ul Music Outdoor Experience este unul bogat anul acesta, cu genuri muzicale care variaza de la drum and bass, dubstep, funk, hip-hop, glitch, downtempo, dub, reggae la house, nudisco, tehno and more. Pe cele doua scene vor urca 52 de artisti in cele 4 zile si 3 nopti ale evenimentului printre care se numara: Mazde, Mindscape, Village, Argatu’, romaN, Mos Martin, Dj Shiver, K-LU, Sauce, Blanilla, Danaga, Arme, Dodo, Mad Liquid, Massive Fluo, Dubase, Dex, AHE, Andreea Veder, Tiberiu&Vayda, Waren, NECS, Alex One, Greenblack, N.Ser, Aeminium, Ugly Astronaut, Nihill, Ciakar si Greenie + multi altii.
Editia a 6-a vine cu nouati pentru participanti, atat pe partea de line-up cat si pe partea de activitati de zi. Vor fi in total 3 vendori de mancare, fata de 1 vendor cat erau in editiile trecute. Partea de activitati va fi si ea mult mai bogata; participantii se vor putea bucura de 12 ateliere si activiati pe timpul zilei, atelier de teatru, spectacol de umbre, atelier de poezie si proza, atelier de desen, de parkour, yoga dimineata, atelier de facut masti traditionale populare si de crestaturi in bote, atelier de cusut, slackline si multe altele.
Festivalul va avea loc in perioada 27 – 30 iulie 2017, iar biletele se pot achizitiona de pe biletmaster.ro si in locatiile partenere in limita stocului disponibil. Festivalul a crescut ca o comunitate si a devenit un loc din care nu ai cum sa pleci fara sa cunosti oameni noi, poate chiar sa iti faci prieteni noi. O vacanta de 4 zile in care sa uiti de toate problemele, in care sa-ti lasi toate bagajele acasa si sa te relaxezi alaturi de prieteni si oameni frumosi, un loc in care sa te bucuri de o biblioteca in aer liber, de un cinematograf intre brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apa pe deal, de leagane, de hamace, ateliere de creatie, competitii si binenteles, de 3 nopti de muzica.  Este exact cum spune numele, o experienta.

Comentarii