Delahoya are anul acesta mai multe scene si isi diversifica performance-urile


Sigma, Wilkinson, Mollie Collins, Dub Pistols, Foreign Beggars, Joachim Pastor, Detour, Jon Kennedy, Worakls, N’TO, The Shiver Show, CTC, E.M.I.L., Robin and the Backstabbers, Urma, Moonlight Breakfast, Grimus si multi altii ajung la Cluj pe 29 si 30 septembrie 2017, la festivalul clujean de muzica electronica Delahoya.
Editia cu numarul 21 a celui mai vechi festival de muzica electronica din Romania se va desfasura pe patru scene din trei locatii: la /FORM SPACE, situat la parterul Cluj Arena, in Sala Polivalenta si pe platoul dintre cele doua locatii, unde, in premiera, va fi amenajata o scena dedicata exclusiv muzicii LIVE.
Daca anul trecut ne-am concentrat pe Sala Polivalenta, anul acesta extindem zona urbana cu inca doua locatii: una indoor, in incinta celui mai in voga spatiu de performance al orasului, si una open-air situata pe platoul dintre Sala Polivalenta si /FORM SPACE. Practic, vom avea un program extins, zi si noapte, muzica electronica de toate genurile, formatii live si multi djs straini si romani”, spune Horatiu Dumitras, fondatorul Delahoya.
Scenele drum&bass si house - Main Stage si The Other Stage - vor fi amenajate si in acest an in Sala Polivalenta, o zona accesibila, sigura si cu o acustica de top. Aici vor avea loc spectacolele celor de la Sigma, Wilkinson, Mollie Collins, The Shiver Show, Detour, Joachim Pastor, N'TO, Worakls, DJ Snow & MC Agent, Marco Bailey, Layton Giordani si Horace Dan D.
/FORM SPACE, unul dintre cele mai apreciate spatii artistice deschise in 2016 in Romania, face echipa cu #primulfestival. /FORM SPACE devine, pe perioada Delahoya, scena care va ingloba toate elementele festivalului: muzica house, djs, dar si live performances. Aici vor urca pe scena, printre altii, Dub Pistols, Jon Kennedy, Foreign Beggars, CTC, BOg si Grimus.
Pe platoul dintre Sala Polivalenta si /FORM SPACE va fi amenajata scena LIVE. Pentru prima data din 1997, Delahoya va aduce la Cluj trupe care abordeaza stiluri total diferite de cel cu care am fost obisnuiti: rock, alternativ, dub si altele. Concertele Robin and the Backstabbers, E.M.I.L., Urma, Moonlight Breakfast vor putea fi urmarite gratuit, in aer liber.
Delahoya ajunge, in 2017, la anul 21 de existenta. E primul festival de muzica electronica din Romania, iar, de-a lungul timpului, a format generatii de pasionati ai muzicii, a format si lansat artisti, a experimentat locuri interesante si diverse forme de organizare, a adus intotdeauna elemente noi care sa fie atractive pentru cei prezenti, a promovat o paleta larga de genuri ale muzicii electronice”, mai spune Horatiu Dumitras.
Biletele se gasesc in format electronic pe https://www.iabilet.ro/site/event/29747/ si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, iar preturile incep de la 39 de lei.

Comentarii