Parcul Balnear Toroc din Dej pentru un concediu reusit


O destinatie de vacanta tot mai cautata se gaseste in apropierea Clujului, la Dej. La Parcul Balnear Toroc localnicii si turistii au la dispozitie un aqua park dotat cu tobogane si piscine de diferite dimensiuni, plaje de nisip si de iarba cu sezlonguri si umbrele, un bazin si un lac cu apa sarata, chiar in mijlocul unei privelisti care iti taie respiratia. in interiorul cladirii din statiunea balneara mai exista o piscina si un centru SPA unde se poate sta cat e ziua de lunga.
Pentru cei mai activi, care doresc sa faca miscare pot incerca terenurile de fotbal si tenis, realizate la cele mai inalte standarde. Parcul Balnear Toroc este alegerea perfecta pentru un concediu sau un weekend cu prieteni sau familia, deoarece statiunea se adreseaza persoanelor de toate varstele. Cei mici se pot distra in piscinele pentru copii si in locurile de joaca special amenajate. Iar daca acestia au sub 10 ani si sunt insotiti de un adult intrarea este gratuita. De asemenea, grupurile de elevi de peste 10 persoane insotite de profesor sau educator beneficiaza de o reducere de 50% din tariful de baza.
Statiunea vine si in sprijinul persoanelor cu probleme de sanatate sau care pur si simplu doresc reteta completa pentru relaxare si le ofera o piscina cu apa hipersalina. si pentru ca dupa atata distractie si relaxare, parca ni se face foame, ne putem indrepta spre terasa ce contine un restaurant cu bar, unde personalul statiunii pregateste la foc continuu diferite sortimente de mancaruri si bauturi si fac cele mai suculente gratare.
Modernizarea Parcului Balnear Toroc s-a finalizat in acest an (1 iunie), iar costurile s-au ridicat la 4,5 milioane de lei.
Parcul Balnear Toroc ofera reteta completa pentru sezonul estival si nu numai, deoarece piscinele interioare pentru copii si adulti stau deschise tot timpul anului. De asemenea, turistii se pot caza in una din cele sase camere cu pat matrimonial sau suplimentar.
Pretul unui tichet de baza cu acces nelimitat la piscine, lac, dusuri si garderobe in perioada de functionare a acestora este de 15 lei. Un abonament de sezon cu 15 intrari costa 120 de lei. Pentru extraservicii, accesul la tobogane este de 10 lei pe zi, iar la sauna sau sezlong, turistii trebuie sa plateasca 5 lei.
Nici pentru cazare, turistii nu trebuie sa scoata prea multi bani din buzunar, pentru a se distra toata ziua la Parcul Balnear Toroc. Pretul cazarii pe noapte variaza intre 100-120 de lei, iar accesul la parcare este gratuit. in ceea ce priveste terenurile de sport, costul tichetelor si al abonamentelor variaza intre 40-320 de lei.

Comentarii