Nocturna Bibliotecilor 2017 in Cluj-Napoca


Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, invita publicul clujean, sambata, 30 septembrie 2017, intre orele 18.00 – 24.00 sa petreaca o seara inedita la Biblioteca, in cadrul evenimentului ,,Nocturna Bibliotecilor 2017”.
,,Nocturna Bibliotecilor” este o initiativa a Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) aflata la cea de-a VIII-a editie, care iși propune sa ofere publicului o alternativa agreabila de petrecere a timpului liber, intr-un cadru destins, in care utilizatorii sa aiba ocazia sa interactioneze cu personalul bibliotecar și sa experimenteze servicii moderne de biblioteca, mai putin cunoscute audientei largi.
Cei interesati sunt așteptati sa petreaca o seara minunata, la sediul central al bibliotecii de pe Calea Dorobantilor, nr. 104, unde vor fi intampinati cu un program inedit care va cuprinde activitati pentru toate varstele. Printre acestea se numara: teatru pentru copii sustinut de artiştii Teatrului de Papuşi „Puck”, surprize muzicale prezentate de Cristina Patrașcu și Duo Mignon (Miriam și Antonia), spectacol de poezie și muzica folk sustinut de cantautorul Dinu Olarașu, vanatoare de comori, vizionari de film, ateliere de creativitate, lecturi publice, prezentari.
Colectivul Bibliotecii Judetene ofera publicului, cu ocazia ,,Nocturnei Bibliotecilor”, inscrieri gratuite, carti in dar și posibilitatea unor vizite ghidate.

Programul complet poate fi consultat la adresa http://www.bjc.ro/.

Comentarii