Zilele Recoltei 2017 in Cluj-Napoca


Primaria Cluj-Napoca si Asociatia Produs de Cluj,  in parteneriat cu Consiliul Judetean Cluj organizeaza si in acest an evenimentul „Zilele Recoltei”, ajuns la a cincea editie. Evenimentul se va desfasura intre 15 si 17 septembrie 2017, pe platoul Salii Sporturilor „Horia Demian”.
 „Timp de trei zile vom onora munca micilor fermieri clujeni si vom oferi gospodinelor prilejul sa-si umple camarile cu conservele necesare peste iarna. Și-au anuntat prezenta peste 200 de expozanti, intreprinzatori clujeni, care vor oferi vizitatorilor produse care le sunt arhicunoscute, de la ceapa de Mihai Viteazul, cartofii de Rasca sau legumele din Jucu si din Campia Transilvana, pana la mai tinerii viticultori, apicultori, pomicultori ori producatori de dulceturi, sucuri naturale, ceaiuri si dulciuri de casa. Suntem incantati ca prin aceasta sarbatoare a recoltei putem veni si noi in sprijinul acestor intreprinzatori, ei fiind unul din cele mai puternice motoare ale economiei locale si demni ambasadori ai judetului nostru oriunde au fost prezenti si si-au expus produsele, apreciaza Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
Manifestatia Zilele Recoltei este una dintre cele mai asteptate si apreciate manifestari expozitionale din municipiul nostru, aici imbinandu-se in mod fericit targul de produse de sezon, cu obiectele de artizanat si cu folclorul de buna calitate. Ceea ce ne dorim este ca acest eveniment sa intruneasca acordul celor carora li se adreseaza: producatori si vizitatori ai targului si ne bucuram sa putem oferi acestora un spatiu in care cuvintele de ordine sunt calitatea si traditia, termeni care se bucura de un tot mai mare respect in randul cetatenilor, a precizat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.
Ca de obicei la evenimentele organizate de Asociatia Produs de Cluj, vizitatorii targului vor avea parte zilnic nu doar de surprize culinare, ci si de spectacole folclorice sustinute de artisti consacrati, dar si de tinere talente care au pasit pe calea afirmarii. Pentru cei mici vor fi organizate evenimente speciale, cum ar fi atelierul de sculptura in fructe si legume sau spectacolul de magie. Tot pentru distractia acestora, dar si pentru amatorii de adrenalina si senzatii tari, in incinta targului va functiona un parc de distractii.

Comentarii