Zile de poveste cu Mos Nicolae, la Teatrul „Puck” din Cluj-Napoca


Teatrul de Papusi „Puck”, institutie de cultura care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, ii asteapta pe clujeni, si nu numai, la inceputul lunii decembrie, cu o multime de spectacole si activitati, care de care mai atractive. Mos Nicolae este eroul principal al acestor zile, asa ca cei mici vor putea lua parte la ateliere de creatie, o sceneta interactiva plina de magie, o seara de lecturi si multe altele.
Manifestarile din seria „Zile de Poveste cu Mos Nicolae” incep luni, 4 decembrie 2017, de la ora 18.00, la Teatrul de Papusi „Puck”, cu „Atelierul lui Mos Nicolae”, sustinut de actrita Andreea Bolovan. In cadrul acestui atelier, conceput special pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, cei mici vor invata sa-si faca propriile jucarii si sa creeze cu acestea cele mai originale povesti de iarna. Participarea la acest atelier se face pe baza de rezervare, iar locurile sunt limitate.
Aventurile de iarna continua marti, 5 decembrie, de la ora 10.00, cand cei mici sunt asteptati la sceneta interactiva „De Mos Nicolae, Puck salveaza magia povestilor”, la Teatrul de Papusi „Puck”. Pentru ca magia povestilor e pe cale sa dispara, toate personajele indragite apeleaza la spiridusul lor preferat, Puck, sa le vina in ajutor. Cei prezenti vor calatori, astfel, prin lumea Frumoasei din padurea adormita, a Scufitei Rosii sau a lui Apolodor pentru a-l ajuta pe Puck in aceasta misiune fermecata.
Spectacolul li se adreseaza copiilor de peste trei ani, iar conceptul, regia si interpretarea le apartine actorilor Angelica Pamfilie, Adina Ungur si Iulian Lungu.
Miercuri, 6 decembrie, de la ora 12.00, vor avea parte de o reprezentatie a spectacolului „Croitorasul cel Istet”, in regia Emiliei Nechita, copiii de la Manastirea Dumbrava. In aceeasi zi a Sfantului Nicolae, de la ora 18.00, cei mici sunt asteptati la sediul institutiei clujene pentru o seara de lecturi dedicata intregii familii.
Povestile vor fi citite in jurul bradului povestilor, ramas, insa, fara podoabe. Cei care doresc sa il ajute pe Puck sa stranga podoabe fermecate pentru bradul povestilor din seara de 6 decembrie sunt asteptati sa aduca globuri realizate sau ornate chiar de ei (cu numele fiecarui mic artist pe ele) la Teatrul „Puck”, la spectacolele de sambata, 2 decembrie, si duminica, 3 decembrie.

Comentarii