Targul de iarna TRADIȚII CLUJENE, in Piata Avram Iancu


Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, in parteneriat cu Asociatia Mesterilor Populari Clujeni, Primaria Cluj-Napoca si Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului, organizeaza in perioada 6 – 23 decembrie 2017, Targul de iarna TRADIȚII CLUJENE.
Evenimentul se va desfasura in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca, intre orele 10:00-20:00. In cadrul targului, clujenii dar si cei care viziteaza in aceasta perioada orasul, isi pot procura produse traditionale pentru masa de sarbatori. De asemenea, se gasesc: branzeturi, zacusca si muraturi, vin si palinca, turta dulce si prajituri de casa, dulceţuri, siropuri si miere de albine. La targ, mesterii ii asteapta pe cei doritori si cu icoane pe sticla, costume populare, obiecte din lemn si ceramica, podoabe din margele si multe altele.
In fiecare zi, in cadrul Targului de iarna TRADIȚII CLUJENE, grupuri vocale si ansambluri folclorice din judet vor oferi concerte de  colinde.
Evenimentul urmareste, in principal, sa le ofere le consumatorilor produse naturale, de calitate, iar producatorilor si mesterilor populari clujeni sprijin in comercializarea produselor realizate artizanal.

Comentarii