S-a deschis Bazinul Olimpic din Babes


Clujenii se pot de acum racori in zilele caniculare la Piscina Exterioara a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, dotata si cu o zona de plaja cu 100 de sezlonguri un bufet si o terasa.
Deschiderea oficiala a obiectivului in prima zi a lunii iunie, prilej cu care familiile cu copii au avut parte de intrare gratuita pentru acestia. Programul de acces zilnic este intre orele 11 – 20. Piscina interioara va functiona dupa un orar special, intre orele 6 – 11 de luni pana vineri si 8 - 11, sambata si duminica. Bazinul exterior are dimensiuni olimpice (50x25 metri), cu 10 culoare prevazute cu block-start-uri.
Calitatea apei este controlata in permanenta, chimic şi microbiologic, beneficiind de o instalatie automata ultramoderna de tratare. In ultimii ani s-au efectuat lucrari de modernizare si reface a instalatiilor sanitare, s-au amenajat spatiile verzi si spatiul destinat dusurilor exterioare”, informeaza UTCN.
In incinta piscinei exterioare functioneaza o zona de plaja cu 100 de sezlonguri care pot fi inchiriate pentru suma de 10 lei/zi, de asemenea, un bufet si o terasa. Pentru o zi petrecuta la piscina, cei interesati vor plati 17 lei bilet adulti si 12 lei bilet studenti, elevi si copii.

Comentarii