Un copac doborat de vijelie a cazut peste trei masini si o casa


Un copac a cazut peste trei autoturisme si o casa in municipiul Cluj-Napoca si mai multe subsoluri au fost inundate, in urma precipitatiilor abundente cazute joi dupa amiaza, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU).
Pompierii au intervenit azi pentru degajarea unui copac cazut peste trei autoturisme si o casa, pe strada Victor Babes din Cluj-Napoca.
Echipe ale ISU Cluj intervin, joi, pentru evacuarea apei din mai multe subsoluri inundate din doua localitati si pentru degajarea unui copac cazut pe trei autoturisme, in urma unei ploi torentiale.
Reprezentantii ISU Cluj au declarat ca au fost inundate subsoluri din municipiul Cluj-Napoca si comuna Floresti.
Echipele ISU Cluj intervin pentru scoaterea apei din mai multe subsoluri inundate in care s-a acumulat apa pe strazile Mihai Eminescu, Nicolae Cristea si Gruia din Cluj-Napoca si dintr-o hala din comuna Floresti. De asemenea, se intervine pentru degajarea unui copac cazut peste trei autoturisme pe str. Victor Babes din Cluj-Napoca. Problemele au fost cauzate de o ploaie torentiala”, au spus reprezentantii institutiei.
Judetul Cluj se afla joi dupa-amiaza sub cod portocaliu, ploile torentiale depasind 35 - 40 l/mp. Meteorologii au anuntat ca se pot inregistra intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii.

Comentarii