Cluj Arena arata ca dupa bombardament


Cea mai moderna pista de atletism din Romania, cea de pe Cluj Arena, a fost practic distrusa dupa cele patru zile in care stadionul a gazduit festivalul muzical Untold. Pentru ca organizatorii nu au protejat cum se cuvine pista, aceasta a suferit mari stricaciuni. Din loc in loc sunt gauri ca dupa un bombardament!
In aceasta primavara, Cluj Arena a gazduit Campionatele Internationale ale Romaniei.
Florin Florea, presedintele FR Atletism, s-a declarat foarte ingrijorat cand a vazut starea arenei din Ardeal. "Imi pare rau sa vad asta! Cluj Arena era cea mai moderna arena pentru atletism din Romania. In 2019, noi chiar am inceput sa facem documentatia pentru a gazdui doi competitii internationale de anvergura, la Cluj-Napoca: Campionatul Balcanic de seniori, dar si Campionatele Internationale ale Romaniei, care vor avea rangul de un Grand Prix Clasic, vor fi introduse in calendarul European Athletics. Avem nevoie insa de un contract semnat cu autoritatile clujene, vom trimite o scrisoare sa vedem daca sunt de acord cu acest lucru", a declarat Florea.
Cluj Arena se afla in administrarea Primariei Cluj, cea care acum va trebui sa suporte cheltuielile de reparatii ale pistei. "O pista de atletism daca e folosita corect, daca este intretinuta, 10 ani nu are nevoie de reparatii. La cum arata acum, trebuie schimbata in portiunile in care are gauri. Este exact ca o autostrada, daca se face mentenanta cum trebuie, atunci tine mai mult", a mai adaugat Florin Florea.

Comentarii