Informatii turistice in parc pentru participantii la Untold 2018


Avand in vedere zecile de mii de turisti romani si straini care au sosit si-n acest an la Cluj pentru a participa la unul dintre festivalurile apreciate de muzica din Europa, #UNTOLD2018, Consiliul Judetean Cluj si departamentul sau de specialitate - Centrul National de Informare si Promovare Turistica Cluj - au organizat un stand informativ.
Astfel, din dorinta de a fi mai cat aproape de festivalierii dornici sa descopere si alte locuri frumoase din judetul Cluj si de a-si prelungi, cu acest prilej, sejurul in capitala Transilvaniei, in incinta Parcului Central, chiar dupa portile de acces principale, a fost amenajat standul dedicat furnizarii de informatii turistice.
Cu acest prilej, angajatii Centrului de Informare Turistica vor sta la dispozitia celor interesati, pe intreaga perioada a festivalului, cu informatii si sfaturi legate de obiectivele turistice din judetul Cluj si istoria locurilor pe care intentioneaza sa le viziteze. De asemenea, persoanele interesate vor avea posibilitatea sa participe la tururi ghidate, insotite fiind de ghizi de specialitate.

Comentarii