A VI-a editie a Zilelor Recoltei, la Cluj-Napoca


Asociatia Produs de Cluj, entitate care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean, impreuna cu Primaria municipiului Cluj-Napoca, organizeaza cea de-a VI-a editie a sarbatorii de toamna, Zilele Recoltei. Evenimentul se va desfasura in perioada 14-16 septembrie 2018, pe platoul Salii Sporturilor „Horia Demian”.
Ca in fiecare toamna, Produs de Cluj revine acasa, la Cluj-Napoca, pentru a sarbatori Zilele Recoltei. Este un moment in care omagiem roadele campului si munca taranului, oferind, totodata, celor interesati, ocazia de a se aproviziona pentru iarna. Exista, desigur, si alte variante, pietele, dar nicaieri nu sunt prezenti un numar atat de mare de fermieri, cu produse diversificate. Organizarea acestui eveniment este, pe de o parte, un mod de a veni in ajutorul celor care doresc sa isi faca rapid si eficient aprovizionarea si, pe de alta parte, un sprijin acordat micilor producatori de fructe si legume de sezon, carora le oferim posibilitatea de a-si desface produsele”, a precizat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
La editia din acest an a Zilelor Recoltei si-au anuntat participarea aproximativ 200 de mici fermieri, cultivatori de fructe si legume din judetul Cluj. Lor li se vor alatura artizani si producatori de uleiuri presate la rece, lactate, preparate din carne sau dulceturi si zacusca.
De asemenea, vizitatorii targului vor avea parte zilnic si de spectacole folclorice sustinute de artisti consacrati si de tinere talente, iar pentru cei mici vor fi organizate evenimente speciale, cum ar fi spectacolul de magie si parcul de distractii.

Comentarii