Expozitie de grafica si prezentare de carte la Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”


Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, invita publicul interesat la expozitia de grafica ce va fi insotita de o prezentare de carte a autoarei Anca Sas, intitulata „37 de zile”.
Evenimentul va avea loc luni, 1 octombrie 2018, ora 17.00, la parterul sediului central al bibliotecii, situat pe Calea Dorobantilor nr. 104 si este organizat de Fundatia „Inter-Art” Aiud in parteneriat cu Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.
Lucrarile din expozitie reprezinta ilustratia volumului „37 de zile” semnat Anca Sas, un pseudo jurnal de calatorie a constiintei umane. Cele 37 de zile inseamna de fapt sinteza unei calatorii pe taram american dar si o incursiune in atmosfera tumultuoasa al fascinantului Haiti, o incursiune spre regasirea de sine in care constiinta umana are un rol determinant. Grafica volumului are un statut aparte, este nu doar o simpla ilustratie, mai degraba o completare la consemnarea impresiilor pe care Anca le-a comprimat intre copertile acestui volum”, a precizat artistul plastic Stefan Balog, presedintele Fundatiei Inter-Art.

Comentarii