Nocturna Bibliotecilor 2018


Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, invita persoanele interesate la Nocturna Bibliotecilor 2018, eveniment ce va avea loc sambata, 29 septembrie 2018, in intervalul orar 18.00 - 24.00.
Astfel, la sediul central al bibliotecii, situat pe Calea Dorobantilor nr. 104, este pregatit un program inedit care va cuprinde activitati pentru toate varstele, dintre care amintim: teatru pentru copii, sustinut de artistii Teatrului de Papusi „Puck”, spectacol sustinut de grupuri vocal-instrumentale de elevi de la Scoala Gimnaziala „Alexandru Vaida-Voevod”, precum si un Retro Party ’90 in spatiul de socializare Biblio Lounge amplasat la etajul I al cladirii. De asemenea, alte activitati care vor avea loc sunt: vanatoare de comori, Quizz night, concurs de talente, vizionari de film, ateliere de creativitate, lecturi publice si prezentari. Totodata, colectivul Bibliotecii Judetene ofera inscrieri gratuite, carti in dar si posibilitatea unor vizite ghidate.
Anul acesta Nocturna Bibliotecilor, initiata de Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR), este dedicata valorilor si simbolurilor culturale ale Marii Unirii, reunind participantii sub sloganul BIBLIOTECILE UNESC.
Programul complet al evenimentul poate fi gasit pe www.bjc.ro.

Comentarii