Pál Frenák revine la Cluj


Teatrul Studio M din Sfantu Gheorghe prezinta vineri, 7 septembrie, ora 20.00, in Sala Studio a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, spectacolul Pomana, in regia si coregrafia lui Pál Frenák, coregraf francezo-maghiar cunoscut la nivel mondial. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete a Teatrului sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro.


Spectacolul ne prezinta o pomana imaginara, un eveniment la care totul este in acelasi timp ascuns si vizibil. Intr-un univers aflat la limita dintre fantastic si realitatea dura, relaţiile interumane devin din ce in ce mai complicate, atunci cand lucrurile sunt trecute sub tacere. Coregrafia imbina stilul de dans inedit al lui Pál Frenák cu limbajul semnelor. Rezulta un joc al miscarilor lineare si al comunicarii dincolo de cuvinte. Din contactul dintre cotidian si haos ia nastere o realitate accesibila, tangibila.
Evenimentul este organizat in cadrul turneului national al coproductiei realizate de Studio M & Compagnie Pal Frenak. Turneul este sustinut de catre Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Teatrala din Romania, Fundatia Bethlen Gábor, Fundatia Communitas.

Comentarii