Zilele Bibliotecilor de cartier, editia XXII


Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean, organizeaza pe parcursul saptamanii 24 – 28 septembrie 2018 a XXII-a editie a Zilelor Bibliotecilor de Cartier.
In aceasta perioada se vor organiza intalniri cu scriitori clujeni, prezentari de carte, ateliere de creativitate, cursuri de limbi straine si programare, vizite colective ale elevilor de la scolile din cartiere, auditii si vizionari, spectacol de teatru pentru copii si altele. Programul complet al evenimentelor este diponibil pe http://www.bjc.ro/new/.
De asemenea, cu ocazia Zilelor Bibliotecilor de Cartier, Filiala „Traian Brad” sarbatoreste 40 de ani de la infiintare. Filiala situata in cel mai mare cartier al urbei isi asteapta utilizatorii cu intalniri cu scriitori si ilustratori de carte (Gentiana Groza, Amedeia Neamtu, Adrian Barbu), spectacolul Micul Print - spectacol prezentat de Teatrul Apetit, prezentarea Aromoterapia si sanatatea - uleiuri esentiale pentru copii, sustinuta de aromoterapeut Sandra Ladar si multe alte surprize.
Totodata, noua Filiala Grigorescu, situata pe strada Donath nr. 138, isi asteapta cititorii intr-un spatiu modern si primitor cu facilitati pentru toate varstele.
Cei interesati sunt asteptati, asadar, la: Filiala „Traian Brad” (Str. Izlazului nr. 18), Filiala Zorilor (Str. Observatorului nr. 1), Filiala Kogalniceanu (Str. M. Kogalniceanu nr. 7), Filiala Grigorescu (Str. Donath nr. 138), dar si la sediul central (Calea Dorobantilor nr. 104) sa (re)descopere biblioteca!
Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj indeplineste un rol vital in comunitate, contribuind la dezvoltarea personala a utilizatorilor prin educatia formala, educatia pe tot parcursul vietii, activitatile desfasurate dupa incheierea orelor de scoala, cultura informatiei, activitati de petrecere a timpului liber sau acces la informatii.

Comentarii