Spectacolul Ilegitim invitat la trei festivaluri!


Spectacolul Teatrului Maghiar de Stat Cluj, Ilegitim, in regia lui Adrian Sitaru, participa in luna octombrie la trei festivaluri de teatru.
La inceputul lunii, spectacolul a fost prezentat cu succes in cadrul festivalului multicultural Tranzit Feszt din Satu Mare. De asemenea, Ilegitim este inclus si in programul Intalnirilor Internationale de la Cluj organizate de catre Teatrul National Cluj. Reprezentatia este programata duminica, 14 octombrie, ora 17.00, in Sala Studio a Teatrului Maghiar de Stat.
Tot in luna octombrie, Ilegitim face parte si din programul competitional al festivalului FESTin pe Bulevard organizat de Teatrul Nottara din Bucuresti. Tema din acest an este Criza comunicarii. Spectacolul va fi prezentat marti, 16 octombrie, orele 12:30 si 20:00, la Teatrul Odeon, Sala Studio.
Spectacolul vorbeste despre o familie dezintegrata, confuza, lipsita de prezenta mamei, in care fiecare se lupta cu propriile prejudecati si fiecare isi are propria dreptate. O imagine in miniatura a lumii in care traim, a imposibilitatii noastre de a discerne, a ignorantei si a felului in care percepem diferit si deformat lucrurile, oameni simpli sau filozofi fiind. Traim avand pe ochi niste ochelari invizibili, ochelari de cal sau colorati, vedem doar ceea ce ne dorim sau ne convine sa vedem, doar ceea ce am invatat ca e bine sa vedem. Ne invartim in cerc, repetitiv, iar in mintile noastre traim realitati paralele.

Comentarii