Eminenta Sa Francesco Cardinal Monterisi, in vizita oficiala la Consiliul Judetean Cluj


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, impreuna cu cei doi vicepresedinti, Marius Minzat si Vakar Istvan, au primit ieri vizita oficiala a Eminentei Sale Francesco Cardinal Monterisi, arhipreot emerit al Bazilicii papale San Paolo fuori le Mura din Roma. In cadrul vizitei, Inaltul Prelat a fost insotit de catre Excelenta Sa Ducele Fabrizio Mechi, Prorectorul Cav. Camillo Torta, Consulul Onorific al Italiei in Cluj Massimo Novali, Prof. univ. dr. Vasile Dancu, precum si de alte oficialitati.
Scopul principal al intalnirii l-a reprezentat acordarea unei diplome, in semn de apreciere si buna colaborare, Consiliului Judetean Cluj. Distinctia a fost oferita de catre Eminenta Sa, in calitate de delegat oficial al Sfantului Scaun, cat si ca fondator si conducator onorific al Academiei Internazionale Mauriziana, institutie deschisa cu scopul de a face opere de caritate.
Pe parcursul acestei intalniri, presedintele forului administrativ judetean a facut o scurta prezentare a activitatii Consiliului Judetean Cluj si a proiectelor prioritare menite sa contribuie la dezvoltarea domeniilor educational, medical, cultural sau a infrastructurii rutiere.

Comentarii