Oferta promotionala last minute la spectacolul de deschidere al Festivalului Interferente


Teatrul Maghiar de Stat Cluj pregateste spectatorilor o oferta de bilete pentru spectacolul de deschidere al Festivalului International de Teatru Interferente. Spectacolul teatrului vienez Volkstheater, cu titlul Ifigenia La Aulis | Occident Express de Euripide / Soeren Voima | Stefano Massini este regizat de Anna Badora. Biletele au un pret redus de 30 de lei, respectiv 25 de lei pentru elevi, studenti si pensionari si pot fi achizitionate de pe site-ul www.biletmaster.ro si de la casa de bilete a teatrului.
Personajele principale ale piesei Ifigenia la Aulis locuiesc in Grecia antica si nu fac nimic, doar asteapta. Printre acestea, sunt si cativa soldati: Odiseu, Agamemnon, Menelau. La polul opus, personajele din Occident Express – piesa care se desfasoara in anul 2015 – sunt intr-o permanenta alerta pentru salvarea propriilor vieti. Sunt oameni simpli: Haifa, Nasim, Sadiq. In tragedia lui Euripide, cu totii vor un singur lucru: sa arda orasul Troia pana la temelii. In drama lui Massini, personajele nu-si doresc decat sa se indeparteze de razboi, sa lase in urma pamantul ars, sa ajunga la Pamantul Fagaduintei – continentul european unde exista doar pace si prosperitate.
Spectacolul deschide Festivalul Interferente in Sala Mare a Teatrului joi, 22 noiembrie de la ora 18.30. Spectacolul beneficiaza de supratitrare in limbile maghiara, romana si engleza.

Comentarii