Ajungem mai usor la partia de la Buscat, dupa noile lucrari


Consiliul Judetean Cluj informeaza locuitorii din zona, participantii la trafic, turistii si iubitorii sporturilor de iarna in legatura cu faptul ca pe sectorul de drum ce leaga Statiunea Muntele Baisorii de partia de schi Buscat, situat pe drumul judetean 107R, au demarat si se afla in plina derulare lucrari de montare de parapeti metalici deformabili, in vederea asigurarii unei circulatii in conditii de deplina siguranta.
Sectorul de drum vizat de aceste lucrari are o lungime de peste 3 kilometri, de la kilometrul 47+350 pana la kilometrul 50+400, iar lungimea insumata a parapetilor metalici deformabili este de 569 de metri liniari. Acestia sunt montati pe sectoarele de drum unde situatia o impune, respectiv curbe deosebit de periculoase sau zone unde diferentele de nivel dintre partea carosabila si partile adiacente este mai mare de 2 metri.
Anterior lucrarilor de asfaltare a fost necesara montarea a 9 podete, profilarea si largirea platformei de drum, precum si realizarea de fundatii adancite pe mai multe sectoare de drum. De asemenea, in vederea asternerii celor doua straturi de asfalt, respectiv binder si strat de uzura, au fost executate lucrari constand in asternerea unui strat de balast si a unuia de piatra sparta.

Comentarii

  1. Dar de dezatru dintre liteni si savadisla nu se lauda consiliu judetean?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa faca tovarasu prefect naveta pe dj 107r dintre liteni si savadisla si abia apoi sa se laude cu 500 metri de parapeti metalici inspre buscat!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu