Reteaua elvetiana de gelaterie Movenpick se va extinde la Cluj


Proprietarii business-ului din Romania au anuntat ca vor sa il extinda in Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi. Prima gelaterie Movenpick din Romania, brand de inghetata din Elvetia adus pe piata locala in regim de franciza, a fost deschisa in incinta Baneasa Shopping City, proprietarii business-ului vizand extinderea in Cluj, Timisoara, Iasi.
Investitia in prima gelaterie Movenpick din Romania se ridica la 250.000 de euro, fiind cel mai mare boutique din Europa de Sud-Est, conform ZF.
Am vrut sa avem un loc cu totul special, in care sa oferim clientilor o experienta, un loc in care sa te poti regasi si indeparta de obisnuit. Iar prima provocare a fost legata de loc”, spune Miruna Tohaneanu, detinatoarea boutique-lui Movenpick in Romania.
Movenpick Fine Foods este un furnizor de produse alimentare premium activ in Elvetia si in Europa, care comercializeaza cafea, ciocolata, peste afumat, conserve, iaurturi, muesli, deserturi cu crema.
Produsele contin ingrediente naturale selectate si neprocesate realizate cu retete elvetiene originale si sunt completate continuu cu produse inovatoare premium. Partenerii de licenta si vanzari trebuie sa respecte promisiunea de calitate pentru produsele premium.

Comentarii