Teatrul Maghiar de Stat Cluj isi redeschide portile

Miercuri, 17 februarie 2021, ora 20.00, se redeschid cele doua sali ale Teatrului Maghiar de Stat Cluj.

Cu aceasta ocazie, spectacolul Galosi de György Dragomán, pus in scena de András Visky, va fi prezentat intr-o noua distributie: rolul Barta, angajatul Ministerului de interne este interpretat de Zsolt Gedő (Péter Árus in distributia initiala), iar in rolul Annamari este distribuita Eszter Román (Tímea Jerovszky Árus in distributia initiala).

Din programul lunii februarie fac parte si spectacolele: Nora de Henrik Ibsen, regia Botond Nagy (18 februarie, ora 20.00, la Sala Studio); Porno – povestea sotiei mele de András Visky, regia Árpád Árkosi (20 si 25 februarie, ora 20.00, la Sala Studio) si Scripcarul pe acoperis de Sheldon Harnick, Jerry Bock si Joseph Stein, regia László Béres (28 februarie, ora 19.00, la Sala Mare). Ultimele doua titluri au avut premiera in anul 2020.

Referitor la biletele achizitionate in anul 2020, care nu au fost restituite:

Biletele achizitionate, care nu au fost restituite in anul 2020 la Casa de bilete sau online pe Biletmaster, pot fi validate la spectacolele programate anul acesta. Biletele pot fi validate, in limita locurilor disponibile, cu cel putin 2 zile inainte de reprezentatie, exclusiv la Casa de bilete, prin prezentarea biletului/codului de bare.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de bilete a Teatrului (intre orele 10.00–14.00) sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro, respectiv de pe www.eventim.ro.

Comentarii