Incepe a patra editie Napoca Avenue (2021)


In acest an, Asociatia Culturala a Tinerilor desfasoara a patra editie Napoca Avenue in perioada 14-17 octombrie, cu sprijinul Primariei si a Consiliului Local Cluj-Napoca. Aflandu-se acum la a patra editie, Napoca Avenue imbina o serie de activitati creative si interactive iar programul este ideal pentru cei care doresc sa se recreeze, sa admire arta, cultura si sa ia parte activ la anumite exercitii prin care se pot dezvolta atat pe plan personal cat si profesional. 
Pe parcursul a 4 zile, participantii se vor bucura de un program divers, alcatuit din 10 evenimente unde vor lua parte la ateliere si storytelling cu persoane din domenii diferite dar cu aceeasi pasiune pentru arta si creatie. De asemenea, sunt pregatite si 4 expozitii ce pot fi vizitate pe tot parcursul evenimentului, expunand arta in diverse forme: sculptura, pictura si fotografie.
Napoca Avenue reprezinta o cale prin intermediul careia comunitatea clujeana are acces la manifestari de arta si cultura, astfel promovand artistii si initiativele locale. Fiecare editie din cadrul acestui proiect isi propune sa puna in lumina arta spusa sau nespusa, gandita si simtita de catre artisti, in modul lor personal si sincer si sa le ofere spatiul necesar de a se desfasura si exprima.
Evenimentele din cadrul acestui proiect se vor desfasura la Record Park, pe strada Onisifor Ghibu nr. 20A iar cadrul va oferi iubitorilor de arta sansa sa ia parte la workshop-uri, talk-uri sau chiar sa viziteze o serie de expozitii, disponibile pe tot parcursul evenimentului.

Comentarii