Hedda Gabler se va juca în cadrul campaniei “Artişti români pentru artişti ucraineni”


Spectacolul de succes Hedda Gabler de Henrik Ibsen, în regia lui Andrei Șerban, se va juca luni, 6 iunie, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, în cadrul campaniei umanitare "Artişti români pentru artişti ucraineni".
Campania, care se desfăşoară în perioada 16 mai – 15 iunie, este iniţiată de Uniunea Teatrală din România (UNITER) în colaborare cu Worldwide Reading Project şi CITD (The Center for International Theatre Development) din Baltimore.
În urma propunerii UNITER, 46 instituţii culturale de stat şi independente au răspuns favorabil apelului de a fi împreună, prin teatru, pentru păstrarea demnităţii artiştilor şi pentru susţinerea culturii ucrainene. În cadrul campaniei "Artişti români pentru artişti ucraineni", UNITER strânge sumele din vânzarea biletelor de la teatrele asociate iniţiativei şi virează fondurile colectate în contul Asociaţiei Artiştilor de Teatru din Ucraina.
Biletele pentru spectacolul Hedda Gabler programat în data de 6 iunie pot fi achiziţionate doar online, de pe www.myStage.ro, la preţul de 40 de lei.
Mai multe detalii despre campanie şi despre cum se pot face donaţii, aici

Comentarii