Cluj Youth Mapping spune povestea comunitatii de tineret din judetul Cluj


Federatia Tinerilor din Cluj impreuna cu SDG CoLab si cu sprijinul financiar al Fundatiei Botnar, au pus bazele unei initiative inedite, denumita Cluj Youth Mapping, prin care isi propun sa cerceteze activitatea ecosistemului de tineret din judetul Cluj. Scopul cercetarii este de a servi drept facilitator pentru promovarea incluziunii si a implicarii tinerilor in procesul decizional, de a imbunatati starea lor de bine, si de a deveni un exemplu pentru alte orase din Romania, Europa cat si din intreaga lume.
Prin aceasta initiativa, organizatorii isi doresc sa construiasca o comunitate unita si o baza de date care sa fie accesibila publicului larg, prin care activitatile tinerilor sa fie scoase in evidenta. In plus, vor fi explorate bunele practici de la nivel local si organizatiile de tineret vor fi consultate pentru imbunatatirea activitatilor acestora.
Perioada inscrierilor in proiect tocmai s-a deschis, asa ca daca esti interesat sa faci parte din aceasta initiativa si sa-ti pui numele pe harta tineretului clujean, te invitam sa completezi formularul de pe clujyouthmapping.ro. Categoriile care sunt invitate sa participe la studiu sunt: organizatiile neguvernamentale, grupurile informale, institutiile, companiile, sau alte forme de structuri care deruleaza activitati cu si pentru tinerii din judetul Cluj. Rezultatele cercetarii vor fi prezentate in data de 31 martie, mai multe informatii urmand sa fie anuntate in curand.

Comentarii