Nuntă la Palat 2024

Cea mai longevivă expoziție de nunți din Cluj-Napoca revine în acest weekend la Muzeul de Artă. Între 12 și 14 ianuarie 2024, Nuntă la Palat îi așteaptă pe viitori miri să aleagă din oferta a peste 80 de furnizori din domeniul organizării de evenimente.

În 2024, nunțile devin mai dinamice pentru că multe perechi vor să evite petrecerile convenționale. Cele mai căutate locații de nuntă sunt cele din natură, în care mirii le pot oferi invitaților experiențe inedite. Ca să iasă din tipare și să adauge dinamism evenimentului, meniul de la petrecere poate include preparate de tip fast-food servite din food trucks sau bufete cu aperitive savuroase si van-uri cu prosecco ori bauturi condimentate. Ba mai mult, un bucătar poate face show gătind paste în aer liber, direct într-o roată generoasă de parmezan. În cadrul decorurilor fabuloase se pot adăuga cigar corners, ateliere de pictură pentru copii, aparate de făcut vată de zahăr ori candy bar-uri sofisticate cu choux-uri exotice și mousse-uri de fistic, dar și ciocolată de casă cu caramel și smochine.

O noutate în acest an o reprezintă posibilitatea de-a vedea unele locații de nuntă cu ajutorul ochelarilor VR, chiar în cadrul expoziției. 

Ca la fiecare ediție, la Nuntă la Palat vor fi prezente și saloane cu rochii de mireasă, ateliere pentru costume bărbătești, floriști, fotografi, bijutieri, make-up artiști, decoratori și furnizori de limuzine si mașini de epocă. O mare parte din expozanți au promoții în această perioadă și oferă premii în cadrul târgului.

Vă așteptăm să descoperiți toate trendurile propuse de furnizorii din domeniul nunților în 2024 la Muzeul de Artă, după următorul program:

• Vineri, 12 ianuarie: 12:00 – 19:00;

• Sâmbătă, 13 ianuarie: 10:00 – 19:00;

• Duminică, 14 ianuarie: 10:00 – 17:00.

Comentarii